Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Censura
El PP denuncia que TV3 compara Rajoy amb Hitler en un esquetx de 'Polònia'

Segons el PP una paròdia sobre la pel·lícula “Der Untergang” (L'enfonsament), fa "apologia directa o indirecta de l'ús de la violència" amb imatges "que fomenten l'odi, el menyspreu i la discriminació". Una de les respostes a aquesta denúnica l'ha protagonitzat l'usuari de Twitter David d'Enterria que ha publicat vint-i-nou piulets de casos en què el PP ha fet els ulls grossos o ha emparat l'apologia del nazisme o del franquisme.

18/11/2014 Política
En el gag, titulat “On s'amagava Rajoy ?”, Polònia parodia una de les seqüències més famoses de la pel·lícula alemanya de fa una dècada “Der Untergang” (L'enfonsament), que recrea els últims dies del führer al búnquer. Tancat amb membres recognoscibles de l'Executiu espanyol, com la vicepresidenta, Soraya Sáenz de Santamaría, o el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, el cap de l'Executiu espanyol s'enfronta als resultats de la consulta del 9N a Catalunya.

Montoro és qui fa l’explicació de la jornada de mobilitzacions del 9-N. Rajoy encara confia en el seu representant a la comunitat autònoma, Alícia Sánchez-Camacho, i el seu ministre el desanima: "És una patata". Els retrets pugen de to fins que l'imitador de Rajoy mana desallotjar el búnquer i es queda sol amb Sáenz de Santamaría, Montoro i "Luis", als quals acusa d'haver-li mentit, alhora que lamenta que el ministre de l'Interior, Fernández Díaz , no manés a la Guàrdia Civil a acabar amb la consulta “llençant aigua sobre les urnes de cartró”.

El PP ha presentat una petició al Consell Audiovisual de Catalunya (CAC) perquè elabori un informe sobre si el programa de sàtira política Polònia, de TV3, va poder banalitzar el nazisme en un gag en què "comparava" al president del Govern , Mariano Rajoy, amb Hitler. El portaveu del PP al Parlament, Enric Millo, ha considerat que amb aquest sketch la televisió autonòmica fa "apologia directa o indirecta de l'ús de la violència emetent imatges que fomenten l'odi, el menyspreu i la discriminació". Després de considerar "indigne d'una televisió pública" l'emissió d'aquest gag, ha reclamat que tots els partits se sumin a la petició del PP per fer front al que, entén, és una omissió clara i flagrant de les funcions d'una televisió pública. L'eurodiputat de PP Santi Fisas també s'ha queixat del gag, de fet els últims anys han estat molt nombroses les queixes del PP en relació al programa "Polònia". Finalment, una de les respostes a aquesta denúnica del Partit Popular l'ha protagonitzat l'usuari de Twitter David d'Enterria que ha publicat vint-i-nou piulets de casos en què el PP ha fet els ulls grossos o ha emparat l'apologia del nazisme o del franquisme (reproduim el text i les imatges d'alguns d'aquest tweets).

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid