Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
El fiscal només demana presó per a un dels 6 encausats pel cas Caufec

Desenes de persones donaven suport als encausats concentrats davant la Ciutat de la Justícia. El proper 18 de novembre, es farà pública la sentència

05/11/2014 Drets i Llibertats

Ahir va quedar vist per a sentència, el juidici pels 6 encausats del cas Caufec amb una rebaixa molt important de la petició de penes per part de les acusacions.  La defensa va demanar la seva absolució, mentre que tant la fiscalia com l'acusació de la Generalitat de Cataluny va rebaixar molt le petició inicial, que sumava 27 anys de presó i 600 dies de pena multa per als encausats.

La la fiscalia només va demanar una condemna de divuit mesos de presó a un dels ecausats per atemptat a l'autoritat, mentre que, per a la resta, va mantenir una petició de falta per desordres públics, Ara bé,  com que han passat més de cinc anys des que es van produir els fets, la falta ja ha prescrit i, per tant, pert tana es va demanar l'absolució de la resta. Tot i així, l'acusació de la Generalitat va demanar dues condemnes més per a dos dels activistes, una per resistència activa i l'altre d'atemptat contra l'autoritat.

Desenes de persones donaven suport als encausats concentrats davant la Ciutat de la Justícia. Seguits molt a prop per un fort desplegament dels Mossos d'Esquadra. El proper 18 de novembre, el jutjat es va comprometre a fer pública la sentència.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid