Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CUP GIRONA
La CUP Girona organitza una contra-inauguració popular del Vol Gastronòmic

Amb el lema “per un espai públic al servei de tothom. No a la Girona parc temàtic”

23/07/2014 Política
La CUP ha organitzat per dilluns 28 de juliol, un acte de “contra-inauguració” popular al Pont de Pedra coincidint amb la posada en funcionament del Vol Gastronòmic, i ha animat els assistents a portar la seva pròpia carmanyola plena i per compartir. La CUP ha reivindicat un ús de l’espai públic al servei de la majoria de la població gironina, i ha criticat l’aposta de CiU “per convertir Girona en una ciutat parc temàtic, orientada exclusivament al turisme i que valora més les butxaques dels inversos i consumidors que la mateixa gent i el teixit social del municipi”.

Fa uns dies la formació ja es va posicionar al voltant del Vol Gastronòmic i el paper del govern municipal gironí respecte a aquest projecte. La CUP va criticar que CiU hagi autoritzat “la privatizació de l’espai públic durant un any per un projecte que no és accessible per la majoria de la població gironina ni d’un interès públic manifest”. En aquest sentit, el regidor i portaveu de la CUP Jordi Navarro va denunciar que “hi ha un clar tracte de favor per part de l’equip de govern cap als promotors del projecte”, i va criticar la manca de transparència en tot el procés de tramitació.

La CUP també va criticar que l’Ajuntament sigui tan estricte amb veïns i comerciants en la preservació de l’harmonia estètica del Barri Vell, i en canvi s’hagin posat totes les facilitats per instal·lar una estructura privada que causarà un gran impacte visual a l’entorn. Segons la formació, l’autorització del projecte “constitueix un greuge inacceptable cap a veïns i comerciants del Barri Vell, com també per les entitats de la ciutat que dia a dia es troben amb traves i dificultats per organitzar activitats a l’espai públic”.

Valora
Rànquings
  1. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  2. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  3. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  4. La CACG es nega a canviar l'itinerari de la protesta antimonàrquica del proper dimecres
  5. Mobilització a Barcelona i Girona contra la turistificació
  6. Fa 6 anys de la mort d'Eva Serra i Puig, lluitadora independentista i historiadora
  7. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  8. La nació catalana, singularitat històrica
  9. “Cal protestar fins i tot quan no serveix de res” (Manuel de Pedrolo)
  10. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid