Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CUP GIRONA
La CUP Girona es manifesta contra el “Vol Gastronòmic”

Unes 60 de persones han participat aquest vespre a Girona a la Contra-inauguració popular per denunciar el "Vol Gastronomic"

28/07/2014 Política
La CUP Girona demana explicacions al govern gironí per la instal·lació del “Vol Gastronòmic”. La formació independentista denuncia que s’han malmès els arbres del carrer Santa Clara i exigeix informació dels costos que ha suposat per l’Ajuntament la col·locació de l’estructura. Unes 60 de persones han participat avui a les 8 del vespre a Girona a la Contra-inauguració popular per denunciar el "Vol Gastronomic" on hi ha hagut un “pica-pica” popular contra el nou restaurant d’elit i s’ha desplegat una pancarta amb el lema “El Vol: l’espai de tots, el negoci d’uns pocs. Per un espai públic al servei de tothom”.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid