Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ruptura independentista
La campanya "Esquerres pel sí sí" arriba a Valls

Dilluns se celebrarà un debat amb Teresa Forcades (Procés Constituent), Manuel Delgado (PCC) i Gerard Nogués (CUP)

15/10/2014 Política

La campanya "Esquerres pel sí sí", que defensa la independència com a eina per la conquesta dels drets socials, arriba a Valls.

La CUP, el Casal Popular La Turba i Arran repartirà fulls informatius d'aquesta campanya als canvis de torn de les fàbriques del polígon industrial de Valls. També s'informarà de la xerrada-debat que l'Esquerra Independentista ha organitzat amb Teresa Forcades (Procés Constituent), Manuel Delgado (Partit dels Comunistes de Catalunya) i Gerard Nogués (CUP) i que es durà a terme el dilluns 27 d'octubre a les 20h a la sala d'actes del Convent del Carme (escola Enxaneta).

Amb aquestes accions de campanya, l'Esquerra Independentista aposta per la independència per a "guanyar les reivindicacions de la classe treballadora, ja que en el procés constituent de la nova república caldrà decidir-ho tot".

Els fulls informatius que es repartiran inclouen un fragment del discurs que el Secretari General de la CNT, Salvador Seguí, va fer a l'Ateneo de Madrid el 1919: “Nosaltres, els treballadors, com sigui que amb una Catalunya independent no hi perdríem res, ans al contrari, hi guanyaríem molt, la independència de la nostra terra no ens fa por”.

Amb aquestes accions de campanya, l'Esquerra Independentista aposta per la independència per a "guanyar les reivindicacions de la classe treballadora, ja que en el procés constituent de la nova república caldrà decidir-ho tot".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid