Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9-N
La CUP Mataró amb “Esquerres pel #sísí”

La CUP Mataró prioritza el referèndum 9N abans de perfilar candidatura a les Eleccions Municipals

30/09/2014 Política

L'Assemblea local de la CUP Mataró, amb la participació de la militància local i de persones simpatitzants, vol fer públiques les següents consideracions en vistes al referèndum d'independència del proper 9 de novembre de 2014, així com a les eleccions municipals de maig de 2015.

Durant les darreres setmanes la CUP Mataró ha rebut peticions, més o menys formals, sobre les persones que encapçalaran la llista electoral de la CUP i també, a través dels mitjans de comunicació, sobre la possibilitat de fronts amplis d'esquerres de cara a concórrer junts a les eleccions municipals.

Segons la CUP Mataró les forces i moviments d'esquerra de la ciutat haurien de centrar els esforços militants en la preparació del referèndum del proper 9 de novembre, assegurant que a la ciutat es voti amb total normalitat i, sobretot, que el resultat sigui el màxim de favorable possible a la creació d'un nou Estat independent que entén la independència com a eina per a la construcció d’un futur superador de totes les desigualtats i les injustícies.

És per això que la CUP Mataró ha convidat formalment i emplaça a totes les organitzacions d’esquerres de la ciutat de Mataró a confluir de manera unitària en la campanya “Esquerres pel #sísí” a favor de la democràcia, la llibertat i la justícia social.
Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid