Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9-N
La CUP Mataró amb “Esquerres pel #sísí”

La CUP Mataró prioritza el referèndum 9N abans de perfilar candidatura a les Eleccions Municipals

30/09/2014 Política

L'Assemblea local de la CUP Mataró, amb la participació de la militància local i de persones simpatitzants, vol fer públiques les següents consideracions en vistes al referèndum d'independència del proper 9 de novembre de 2014, així com a les eleccions municipals de maig de 2015.

Durant les darreres setmanes la CUP Mataró ha rebut peticions, més o menys formals, sobre les persones que encapçalaran la llista electoral de la CUP i també, a través dels mitjans de comunicació, sobre la possibilitat de fronts amplis d'esquerres de cara a concórrer junts a les eleccions municipals.

Segons la CUP Mataró les forces i moviments d'esquerra de la ciutat haurien de centrar els esforços militants en la preparació del referèndum del proper 9 de novembre, assegurant que a la ciutat es voti amb total normalitat i, sobretot, que el resultat sigui el màxim de favorable possible a la creació d'un nou Estat independent que entén la independència com a eina per a la construcció d’un futur superador de totes les desigualtats i les injustícies.

És per això que la CUP Mataró ha convidat formalment i emplaça a totes les organitzacions d’esquerres de la ciutat de Mataró a confluir de manera unitària en la campanya “Esquerres pel #sísí” a favor de la democràcia, la llibertat i la justícia social.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid