Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9-N
Es presenta a Badalona la campanya “Esquerres pel Sí Sí”

'Esquerres pel Sí Sí' crida els badalonins a mobilitzar-se el 9N i votar per la independència en una Catalunya millor i de tots

14/10/2014 Política

Ahir al matí va ser presentada a Badalona la campanya “Esquerres pel Sí Sí”. Entre els signants de la campanya es troben sindicalistes, activistes socials i culturals com l'articulista Jaume Oliveras, l'escriptor Julià de Jódar, el sindicalista Alfonso Moya, Carles Sagués, president del Grup Municipal d'ICV-EUiA, Ricard Vilaregut, politòleg, o l'activista veïnal Josep Soler i Amigó.


Els impulsors de la plataforma van qualificar d'“històric” l'acord subscrit entre diversos àmbits socials i polítics de la ciutat; des de la socialdemocràcia fins a l'esquerra independentista i sectors de l'anticapitalisme militant, moviments socials i ciutadans amb accents ben diversos i des de la pròpia singularitat. Aplegats en una sola veu per a demanar el vot afirmatiu per la independència en la Consulta del proper 9N.


El periodista Josep Poveda, en nom dels signants, va defensar el vot al doble SÍ, afirmant que és una aposta clara per una república catalana independent, “el primer dels passos per construir una societat més justa”. Igualment va manifestar que el 9N és una oportunitat que cal aprofitar i ha emplaçat al Govern i Parlament que mantinguin els seus compromisos amb la consulta. Poveda va afirmar que el 9N se sustenta en les lleis i legalitat catalanes, en la sobirania del Parlament de Catalunya, la legitimitat democràtica del procés i el Dret Internacional. “No hi ha alternativa possible que no passi pel vot dels catalans”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid