Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9-N
Presentació de la Campanya "Esquerres pel Sí-Sí" a Badalona i Sant Adrià de Besós

La plataforma ESQUERRES PEL SÍSÍ que aplega més d'una cinquantena d'organitzacions polítiques, socials i persones a títol individual que han entès que la independència de Catalunya és el mitjà que permetrà canviar el model de societat actual

10/10/2014 Política

A mitjans de setembre es presentava el manifest “Sí Sí, construïm el 9 país! Democràcia, llibertat i justícia social” que donà el tret de sortida de la Campanya i la plataforma ESQUERRES PEL SÍSÍ que aplega més d'una cinquantena d'organitzacions polítiques, socials i persones a títol individual que han considerat que la independència de Catalunya és el mitjà que permetrà canviar el model de societat actual en una República Catalana de contingut profundament democràtic en l'econòmic, polític, social i cultural.

Esquerres pel Sí Sí arriba a Badalona i a Sant Adrià de Besós i vol remarcar que no deixa de ser un fet històric per a les dues ciutats que col·lectius, organitzacions i persones de diverses procedències i cultures polítiques diverses des de l'esquerra s'hàgin unit per a convidar a tots els ciutadans i ciutadanes a votar SÍ-SÍ el proper 9N.

Durant la presentació es donarà a conèixer la relació inicial d'adhesions, tant col·lectives com individuals, així com l'anunci de la Rúa pel Sí-Sí que recorrerà els carrers de Sant Adrià de Besós fins al barri de La Salut (Badalona) el proper dissabte 25 d'octubre.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid