Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Esquerres pel #SíSí arrenca amb un díptic explicatiu

Esquerres pel #SíSí arrenca amb un díptic explicatiu

07/10/2014 Política

Avui s'ha posat en marxa la difusió de díptics de la campanya d'Esquerres pel #SíSí a diferents indrets del Principat: el material informatiu ha estat tramès a diferents nuclis de poblacions del Barcelonès, Maresme, Vallès Oriental i Occidental, i Baix Llobregat.

A Badalona, concretament, s'han repartit 1500 díptics d'aquesta campanya d'incidència en el procés independentista a les estacions de Badalona-Pompeu Fabra, Pep Ventura, Artigues-Sant Adrià, Renfe Badalona... També en punts com Sants Estació, Plaça Catalunya, Vilassar de Mar, Mataró, Arenys de Mar.

A la fàbrica de SEAT també ha arribat la difusió de la campanya massiva de repartiment de díptics informatius sobre els beneficis de la creació d'un nou Estat català. Tal i com ha assenyalat Nació Digital,  que es fa ressò d'aquesta campanya al nucli obrer de referència, "La campanya inclou explicar la construcció d'un nou país en centres socials i empreses. Aquesta setmana, l’entitat ha repartit díptics a la fàbrica SEAT de Martorell."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid