Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
Presentació de "Esquerres pel SíSí" a Rubí

Demà es farà un repartiment massiu de díptics a les portes de la SEAT de Martorell a les 12.30h del migdia.

05/10/2014 Política

El proper divendres es presentarà "Esquerres pel SíSí" a a l’auditori del CRAC de Rubí a les 19h. L'acte comptarà mb la presència de Carles Sastre i Josep Mª Armengou, membres impulsors de la campanya, que parlaran de la "Catalunya que volem no només el dia demà sinó ara mateix".

Com bé diu el manifest, “tenim davant nostre una oportunitat i, a les nostres mans, una eina molt potent per a la construcció d’un país governat per la majoria i al servei de la majoria, acabant amb el règim d’una minoria adinerada i corrupta que només vetlla pels seus interessos. Podem construir un país que garanteixi uns sistemes educatiu i sanitari públics i de qualitat, el dret a l’habitatge, a les pensions públiques i a un lloc de treball digne. Un país que protegeixi el territori i promogui la cultura i on no tinguin cabuda les discriminacions per qüestions de gènere, d’orientació sexual, d’origen o de qualsevol altra mena”.

Durant el dilluns 6 i el dimarts 7 d'octubre es farà un repartiment massiu de díptics a les boques de metro i de RENFE de l'Àrea Metropolitana de Barcelona entre les 7.30h i les 8.30h.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid