Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
"Esquerres pel SíSí" organitza un acte sobre la lluita feminista i Independència
16/10/2014 Política

El proper dimarts 21, a 2/4 de 7 de la tarda, la campanya "Esquerres pel SíSí" organitza sota el lema "Dones, lluita feminista i independència" que es durà a terme a l'Auditori del Campus de Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Com el seu nom indica, l'objectiu de l'esdeveniment és posar de relleu la necessitat de les dones en la lluita independentista i pel canvi social amb perspectiva de futur, tot fent un repàs en la històric de la lluita de les dones.

L'acte, presentat per l'actriu Carme Sansa, comptarà amb les intervencions de Blanca Serra, militant independentista, la qual ens explicarà la lluita independentista des de l'òptica de la lluita feminista, els perfils de dones en la lluita per l'emancipació nacional i social, per també "exposar quin país volem"; Montserrat Cervera, militant feminista. Les raons i els arguments dels feminismes en relació a la independència, els canvis radicals que hi haurà d'haver en el país. "Del dret a decidir sobre el propi cos al dret a decidir sobre la nostra terra"; Carolyn Leckie, de Women for Independence i Jennifer Morrisson, de Women for Independence.

Aquestes últimes dues ponents en parlaran sobre la creixent divergència entre la política d'Escòcia i Anglaterra, el pluralisme en el moviment, l'autonomia de les dones en particular, la relació entre el suport a la independència, els valors progressistes i creixent politització, entre d'altres temes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid