Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
12-O
Clam antifeixista pels carrers de Palma contra la celebració del 12-O

La manifestació denuncià el caràcter imperialista i racista en la commemoració d’aquesta data i advocà per la lluita internacionalista i la solidaritat entre els pobles.

13/10/2014 Política
Unes 120 persones es manifestaren ahir horabaixa pels carrers de Ciutat per mostrar el rebuig a la celebració de la diada oficial institucional espanyola, que commemora el 522è aniversari de l’arribada dels europeus al continent americà i l’inici de la conquesta i posterior colonització per part de la corona hispànica. La marxa fou convocada per Reconstrucció Comunista de Mallorca, Mallorca Antifeixista, Joventut Rebel, SEPC-Mallorca, Endavant Mallorca i Arran Palma, la qual transcorregué amb total normalitat, des de la plaça Pere Garau fins a la plaça de Cort, davant l’ajuntament, on es llegí el manifest.

Durant la marxa, molt animada, s’escoltaren contínues consignes amb un marcat caràcter anticapitalista, especialment emotius foren els records per a en Guillem Agulló i Carlos Palomino, tals com “Mallorca, serà la tomba del feixisme”, “Nativa o estrangera, la mateixa classe obrera”, “Cap agressió, sense resposta”, “Vosaltres feixistes sou els terroristes”, “Alfon llibertat”, “Si ens toquen a una, ens toquen a totes”, “Estat capitalista, estat terrorista”, “Cap persona és il·legal” o “12 d’octubre, res a celebrar”, entre d’altres.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid