Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1980 Detinguts 10 independentistes acusats de ser d’EPOCA

1980 Detinguts 10 independentistes acusats de ser d’EPOCA

15/10/1980 Tal dia com avui

El 15 d’octubre de 1980 la policia espanyola deté Francesc Xavier Barberà i Chamarro , Joan Casas, Concepció Duran, Ferran Jabardo i Garcia, Antoni Massaguer i Mas, Rosa Naval, Abel Rebollo, Ramon Subirats, Dolors Tubau i Maria Tubau acusats de ser membres d’EPOCA.

Francesc Xavier Barberà i Chamarro, Ferran Jabardo i Garcia, Antoni Massaguer i Mas, Abel Rebollo, Ramon Subirats, Dolors Tubau ingressen a presó, els altres són alliberats després de 8 dies de detenció. Francesc Xavier Barberà i Chamarro i Antoni Massaguer i Mas surten en llibertat el juliol de 1989.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid