Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Internacionalisme
Solidaritat de la CSC amb 5 dones de la Intersindical Canaria que s’enfronten a un any de presó

Suport del sindicat independentista català amb les cinc dones sindicalistes d’Intersindical Canària, que s’enfronten dimarts a un any de presó per lluitar pels seus drets laborals

28/07/2014 Internacional

En una nota de premsa de la Confederació Sindical Catalana (CSC) s'explica que les cinc dones sindicalistes d’Intersindical Canària represaliades hauran d'enfrontar un judici per mostrar una pancarta contra la reforma laboral a la seu de la patronal. Lucy Rodríguez, responsable de relacions internacionals de la central sindical de l’arxipèlag, és una de les sindicalistes jutjades.

La CSC exigeix el sobreseïment del cas amb la retirada de càrrecs per a Lucy Rodriguez, Guacimara Viera, Pi Montsó, Aisha Hernández i Fio García.

El sindicat català ha trasmès el suport a les companyes d’Intersindical Canaria que seran jutjades demà  dimarts 29 de juliol a la ciutat de Las Palmas, pel fet d’haver desplegat fa dos anys una pancarta amb la llegenda de “Les dones canàries contra la reforma laboral” a la seu de la Confederació Canària d’Empresaris. Aquesta acció pacífica de protesta va tenir lloc coincidint amb el Dia Internacional de la Dona treballadora. El fiscal sol·licita un any de pressió per a cada un de les militants d’Intersindical Canaria.


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid