Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Censura
Protestes davant la prohibició del PP del "Cicle Cultural al Voltant de la Dolçaina" a Torrent

"Amb música de tabal i dolçaina, el poble alegre i combatiu, els foragitarà del desgovern, imputats i empresonats en la memòria col·lectiva dels traïdors. Que comencen a tremolar!!!!"

22/07/2014 Cultura

Amb aquestes paraules acaba el comunicat de l'Estrela Roja de Benimaclet com a protesta a la prohibició de "l'Ayuntamiento de Torrente” de les activitats del Cicle Cultural al Voltant de la Dolçaina previstes pel passat dissabte, 19 de juliol de 2014 a Torrent.

L'entitat considera que aquesta nova agressió és producte d’una constant política degenerativa contra la cultura pròpia i, que aquetes actituds, fan pensar a molts i moltes, que una saga, la més repulsiva i vomitiva que es pot trobar a la nostra societat, ens desgoverna.

També, assenyalen que s’excusen constantment en unes lleis que no son capaços ni d’acomplir, en una constitució que empren més com a escut contra les aspiracions i el manteniment de drets i llibertats, que com a garant de les aspiracions del poble. Unes lleis que utilitzen com a arma indiscriminada contra el poble, i fan servir la religió com a una eina protectora dels seu estament i contra la laïcitat legislativa.

Amb aquest tipus de censura remarca el comunicat, "produeixen violència! I algun dia, o pot ser alguna nit, el repic d’un tabal i/o lamelodia d’una dolçaina els llançarà bales de notes contra aquests sucursalistes que miren més cap a Madrid que no pels interessos locals", tot dient que "Produeixen violència! I algun dia, o pot ser alguna nit, el repic d’un tabal i/o la melodia d’una dolçaina els llançarà bales de notes contra aquests sucursalistes que miren més cap a Madrid que no pels interessos locals. Els valencians i valencianes en general i les torrentines i torrentins en particular no paguem traïdors!"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid