Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Privatització
Denuncien el desmembrament de l'estructura sanitària a Ponent

Es convoca una assemblea el proper 12 de març a les 17h al vestíbul de l'Hospital Santa Maria de Lleida.

26/02/2014 Salut
Denuncien el desmembrament de l'estructura sanitària a Ponent Denuncien el desmembrament de l'estructura sanitària a Ponent

L'Assemblea d'usuaris i treballadors de la Sanitat Pública de Lleida denuncia la privatització i desmembrament de l'estructura sanitària a Ponent amb l'anunci del conseller Boi de cear un ens públic per gestionar l’Arnau, el Santa Maria i tots els CAP. Anunci que qualifiquen de "declaració de guerrra a la sanitat pública".

Per a l'Assemblea, després de ser assessorada per la consultora PricewaterhouseCoopers la Generalitat aposta per desmembrar l'Institut Català de la Salut a través d'entitats públiques subjectes al dret privat, com aquest consorci. "Mentre ens presenten aquesta via com la millor opció per millorar l'eficiència del sistema públic de salut ressonen els escàndols de corrupció (cas Crespo, cas Bagó) que han evidenciat la manca de trasparència i la submissió a interesos polítics dels consorcis".

Aquest desmembrament de l'estructura sanitaria, segons l'Assemblea, "és un dels principals objectius de la cúpula del Departament de Salut, a mans dels directius de la patronal del sector, la Unió Catalana d'Hospitals".Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid