Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Aigua
La CUP impulsarà la remunicipalització de l’aigua arreu de Ponent
07/02/2014 Política
Acció de la CUP i Arran davant d'Aigües de Lleida Acció de la CUP i Arran davant d'Aigües de Lleida

En el ple del 22 de gener, l’Ajuntament d’Alfés, a proposta de la CUP va iniciar els tràmits per a dur a terme la remunicipalització del servei d’abastament d’aigua del municipi que es durà a terme en breu. Aquesta demanda s’emmarca en l’aposta que la CUP esta duent a terme en defensa dels serveis públics.

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) entén que els criteris que han de prevaldre en els serveis públics no es poden centrar en l’obtenció de beneficis sinó en donar bones prestacions a la ciutadania, defensem que la qualitat dels serveis que ha de donar l’administració té relació directa amb la responsabilitat, la transparència o el compromís i té per objectiu principal, en el cas específic de l’aigua, garantir qualitat, regularitat i continuïtat.

Es per això que l’Assemblea Territorial de Ponent (que integra les assemblees locals de Lleida, Alfés. Segrià, Seu d’Urgell, Pallars, Bellpuig, Mollerussa, Tàrrega, Balaguer, Borges Blanques i Torà) impulsarqn la presentació de mocions per sol·licitar que l’aigua torni a mans públiques per a que els consistoris regestionin l'aigua des d'una òptica eficaç, responsable, de qualitat i, sobretot, al servei dels veïns i no d'interessos mercantils.

El portaveu de la CUP, Joel Jové, ha declarat que “cal mantenir els serveis bàsics en mans públiques com a garantia que els criteris sota els quals es gestionaran seran els d’igualtat, universalitat en l’accés, vocació del servei a la ciutadania i no criteris merament mercantilistes o economicistes” i emplaça a les altres formacions d’esquerres dels municipis a “donar passos efectius en aquest camí i donar suport a les mocions”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid