Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Xirinacs
Acte "Desobediència i poder popular. El llegat de Lluís Maria Xirinacs"

Es tracta de la primera vegada que una de les forces polítiques presents al Parlament de Catalunya convida persones de la Fundació a presentar el llibre de Lluís Maria Xirinacs

01/06/2014 Política

El proper dijous, dia 5 de juny a les 19 hores 30 minuts es portarà a terme l'acte públic amb aquest títol, al Casal Jaume Compte de Sants (carrer Muntadas 24 de Barcelona).

La xerrada anirà a càrrerc de Joan Parés, membre de la Fundació Randa-Lluís M. Xirinacs i del Centre d’Estudis Joan Bardina, i a proposta de la CUP de Sants-Montjuïc.

Es tracta de la primera vegada que una de les forces polítiques presents al Parlament de Catalunya convida a presentar el llibre de Lluís Maria Xirinacs: Tercera via. Sistema general a la mesura de l’home d’avui, basat en la proposta d’Agustí Chalaux elaborada per tal de bastir una nova economia. El llibre fou publicat en primera edició el 23 d’abril de 2012 i, en segona, l’11 de setembre d’aquell mateix any.

La Fundació Randa-Xirinacs ha expressat al seu web esperen "que moltes més forces polítiques tinguin aquest mateix interès, tant dins la nació catalana com arreu, ja que les propostes d’aquesta obra requereixen de la majoria necessària per la seva aplicació en cada indret."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid