Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Xirinacs
El 1r Memorial Lluís Maria Xirinacs a Ribes de Freser

El proper dissabte 8 de març a les 19:30h es duran a terme els actes del 1r Memorial Lluís Maria Xirinacs

27/02/2014 Política

Descrit com "un català universal, independentista, defensor de la pau i globalista", Xirinacs serà recordat amb la projecció del documental "Xirinacs, de l'Amnistia a la Independència" i la presentació del llibre Xirinacs, l'Esperit que batega per Catalunya.

La projecció i presentació es realitzarà al cinema Catalunya de Ribes de Freser i l'entrada és gratuïta. Aquest memorial està organitzat per la Fundació Randa-Lluís Maria Xirinacs, la Regidoria de Cultura de Ribes de Freser i els Amics del cinema de la Vall de Ribes.

El Memorial també inclou una Ruta cap al monòlit de Xirinacs (esculpit per Jaume Rodri i inaugurat el dia de Sant Joan del 2008 en el 1r Memorial L.M.X. a Can Pegot-Ogassa) que es realitzarà el diumenge 9 al matí.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid