Participació Popular
Més de 300 meses de vot inscrites pel multireferèndum

La Junta Electoral de Girona autoritza la celebració de les consultes

18/05/2014 Drets i Llibertats
Autorització de la Junta Electoral de Girona Autorització de la Junta Electoral de Girona

A hores d'ara s'han inscrit 304 taules de vot: 101 de vot anticipat ( del 17 al 24 de maig) i 203 per al 25M pel #Multireferèndum i divendres passat va començar el vot anticipat, alhora que es tancava el registre de meses.

Coincidint amb l'inici del vot anticipat, l'Ateneu Popular de 9 barris, que va acollir el debat sobre la pregunta “Voleu que el grup promotor d’una Iniciativa Legislativa Popular pugui sotmetre la seva proposta a referèndum vinculant?”. El debat va comptar amb la participació de Gerard Batalla, Ada Colau, Gerardo Pisarello i Raimundo Viejo, i va ser moderat per Itziar González.

Ahir ja es va poder votar a Solsona, Tornabous, i Lleida. Precisament, a la ciutat de Lleida la policia municipal va fer retirar la mesa de vot per no haver demant permís per a la seva instal·lació a la via pública.

Autorització de la Junta Electoral de Girona

El multireferèndum ha estat autoritzat per la Junta Electoral de Girona mitjançant una ressolució autoritzant la celebració del multireferèndum a la província en la que la "autoritza la celebració de la consulta sol·licitada, sempre que no es faci cap acte que impliqui directament o indirectament actes de campanya electoral a favor o en contra d'un partit polític, d'una opció política, o d'algun candidat a les eleccions" i que les meses s'instal·lin a més de 100 metres dels col·legis electorals.