Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Treballadors en lluita
L'Audiència Nacional espanyola no anul.la l'ERO de Panrico a Santa Perpètua

Els treballadors han decidit en assemblea ajornar dos dies la decisió sobre si segueixen endavant o no amb la vaga que mantenen des de fa set mesos contra els acomiadaments que planteja l'empresa.

20/05/2014 Laboral
La vaga a Santa Perpètua de Mogoda es la més llarga de Catalunya La vaga a Santa Perpètua de Mogoda es la més llarga de Catalunya

La sentència de l´ERO de Panrico de l´Audiència Nacional espanyola, que discrimina CGT i accepta ERO 2013/2014 a Santa Perpètua de Mogoda, ja que paralitza els 156 acomiadaments previstos per al 2015 i 2016, però no anul·la els 312 de l’any passat i els 277 previstos per l’any en curs de la planta de Santa Perpetua de Mogoda, segons informa la CGT.

La sentència, de 45 planes, ha estat rebuda amb molta confusió per totes les parts, ja que divideix la resolució dels acomiadaments per anys. Però a poc a poc els nervis s'han anat apoderant de la planta de Santa Perpètua de Mogoda, que porta més de set mesos en vaga. Els vaguistes tenien totes les esperances dipositades en la decisió de l'Audiència davant de la vaga més llarga des de l'inici de la crisi.

El sindicat assenyala que s'està estudiant els termes de la sentència des de Gabinet Jurídic de CGT per ser recorreguda al Tribunal Suprem, per discriminació a la Secció Sindical per "només ostentar l'1,29% de la representació unitària", i pels termes de l´afectació plena dels treballadors de Santa Perpètua de Mogoda. Segons la CGT, és la primera vegada que l'alta instància desestima una demanda per manca de representativitat".

El proper dimecres es posarà a votació la continuació de la lluita de la vaga indefinida de 7 mesos ja que no s´ha esgotat la via judicial, i guanyar temps per estudiar a fons la sentència judicial per part dels treballadors.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid