Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
David Fernàndez al País Valencià
David Fernàndez participarà aquest cap de setmana en actes a Castelló de la Plana, Almàssera, Biar i Sueca
20/05/2015

El diputat de la CUP-AE, David Fernàndez, participa aquest cap de setmana en diversos actes al País Valencià. El divendres 2 d'abril serà a Castelló de la Plana en un acte organitzat per l'Esquerra Independentista de la Plana sobre el procés independentista engegat a Catalunya. L'acte serà a les 19h a la Casa de Cultura.

El dissabte 3 de maig a les 12 del migdia a la plaça de l'ajuntament de Biar (l'Alcoià) participarà en l'acte de presentació de la CUP local i a les 19h serà a la Casa de Cultura d'Almàssera participant en una taula rodona juntament amb Vicent Mauri (Intersindical Valenciana), Juan Ramón Ferrandis (Plataforma "No retallades" de l'Horta Nord) i Antoni Infante (CUP Almàssera).

Finalment, el diumenge 4 de maig serà a Sueca, per participar en un acte organitzat per "Reconstruint Fuster", juntament amb el pare de Guillem Agulló. L'acte està programat per a les 11 del matí al "Terrat de la Xala".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid