Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
MONARQUIA
Difusió a internet d'un reportatge censurat sobre la mort d'Alfonso de Borbón

Un reportatge de Discovery Channel sobre la mort del germà petit del rei Juan Carlos I que va ser censurat a l'Estat espanyol s'està difonent per les xarxes socials

05/12/2013 Política

Les últimes setmanes s'està difonent per diverses xarxes socials un reportatge del canal estatunidenc Discovery Channel que tracta de la mort del germà del rei Juan Carlos. Un episodi gairebé desconegut per a la majoria de la gent que no sap que va passar realment aquell 29 de març de 1956.

El reportatge explica que quan Joan Carles tenia 18 anys i el seu germà, “Alfonsito” en tenia 15 (i era un dels potencials hereus) es va produir la mort del germà petit per un tret. Era dissabte a Estoril, la localitat portuguesa on vivien els comtes de Barcelona i els seus fills. Esperant l'hora del sopar , els dos germans estaven sols amb una pistola calibre 22. Tot d'una, “Alfonsito” va rebre un tret i l'arma estava en mans del seu germà Joan Carles amb el qual s'havia estat barallant tota la tarda. L'única bala que contenia la pistola va entrar netament per un dels orificis del nas de “Alfonsito”. La notícia va ser silenciada pels règims de Francisco Franco i el general Salazar.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid