Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
TURQUIA
Erdogan controla internet

Turquia va endurir els controls d'Internet mitjançant una polèmica llei aprovada al Parlament la nit de dimecres que permet a les autoritats de telecomunicacions bloquejar pàgines web sense que hi hagi una ordre judicial.

08/02/2014 Internacional
A Turquia s'han tancat diverses plataformes d'Internet molt populars que eren usades pels adversaris d'Erdogan i pels movimentS de protesta locals però fins ara era necessària una ordre judicial per fer-ho. La nova llei, impulsada pel govern islamista del primer ministre Recep Tayyip Erdogan,  permet tancar les webs sense ordre judicial i obliga a les empreses d'Internet a arxivar durant dos anys les dades dels usuaris.

Erdogan i el seu govern han estat blanc de crítiques internacionals en els últims mesos per la persecució de periodistes i activistes d'Internet. L'oposició acusa l'Executiu d'estar limitant cada vegada més les llibertats fonamentals i els drets al país. En el punt més àlgid de les protestes contra l'estil autoritari de govern d'Erdogan a mitjans de l'any passat, centenars d'activistes van ser detinguts després de convocar manifestacions a través d'Internet .

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid