Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Girona denuncia suplantació d'identitat a Internet

La formació independentista i d'esquerres fa una crida a les resta de forces polítiques a practicar un "joc net" durant la campanya electoral.

La setmana passada la CUP de Girona va patir dos atacs de suplantació d'identitat a la xarxa. Els atacs van ser produïts en dues xarxes socials (Facebook i Twitter), que són molt utilitzades entre la ciutadania gironina com a eina de comunicació i relació a Internet.

19/04/2011 17:40 Comunicació

En el cas de la suplantació d'identitat al Facebook, l'atacant va utilitzar el nom i la imatge corporativa de la CUP de Girona, i publicava informacions falses que afectaven a la imatge de la CUP de Girona. En el cas el Twitter, tot i no utilitzar la imatge corporativa, publicava missatges fent-se passar per la CUP de Girona.

Des de la CUP s'ha fet una crida a la resta de formacions polítiques per a practicar "joc net" durant la precampanya i la campanya electoral. Així mateix, la formació emplaça a tots els usuaris de les xarxes socials a participar en els perfils oficials de la CUP de Girona.
 
 
captura-10

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid