Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Homenatge
L'Ajuntament de Sa Pobla ret homenatge a l'escriptor Miquel López Crespí

L'escriptor va manifestar "és el dia més emocionant de la meva vida perquè em fan un homenatge en vida que és el millor premi que he rebut"

25/04/2014 Cultura
MiquelmLópez Cresp MiquelmLópez Cresp

Durant la Diada de Sant jordi i en el marc de la Trobada d´Escriptors que es convoca anualment, l'Ajuntament de Sa Pobla va retre homenatge a l'escriptor pobler, Miquel López Crespí

A l'acte van participar,  Mateu Morro, historiador i exsecretari general del PSM, els escriptors Miquel Àngel Vidal Pons, Rosa Maria Colom i Antoni Gost (“Curro”), l´exconseller de Cultura del Consell Insular de Mallorca Cecili Buele Ramis, el regidor de Cultura de l´Ajuntament de sa Pobla Joan Enric Capella Servera.

Precisament, el regidor de cultura va assenyalar que aquest homenatge no acaba el 23 d´Abril, ja que cada any es publicarà el Programa amb tots els actes oficials i es repartirà a escoles i instituts, a la població en general. Una exposició dels seus llibres restarà situada a l´Ajuntament i, posteriorment als actes oficials, l´exposició serà mostrada a cada centre escolar de sa Pobla (i cal recordar que el poble té 10 centres – 5 de primària, 2 d´infantil, 2 instituts i 1 CEPA).

L'exposició de l'obra literària “és la major projecció que se li haurà donat mai a una exposició a sa Pobla d´una persona i la seva obra, ja que als centres no només hi van tots els alumnes, sino que els mestres tendran motiu per fer activitats sobre l´exposició (i demanar-te col·laboració), i a la vegada tots els pares ho veuran. Fins i tot han plantejat que els panells es faran en roll-ups, la qual cosa  facilitarà muntar-los a qualsevol àmbit, flexibilitzant l´exposició i fent-la més pràctica per a què no hi hagi problemes enlloc.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid