Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Presentació de les memòries literàries de Miquel López Crespí

Avui les 20 hores a la Sala Multiusos del 1r. pis de la Misericòrdia. Plaça de l’Hospital, 4 a Palma (Mallorca)

L'escriptor mallorquí Miquel López Crespí presenta el seu darrer llibre "Novel·la, poesia i teatre. (Memòries: 1968-2008)", un repàs per la seva trajectòria literària, diletada en tots els àmbits. La presentació anirà a càrrec de l'escriptor Antoni Vidal Ferrando i de l'historiador Mateu Morro. Miquel López Crespí és un blocaire de referència de les Illes pel seu contingut i per la seva constància. 


03/02/2010 12:58 Cultura
A més a més, ha publicat centenars d'articles dedicats a la literatura i la història de Mallorca D'ençà començaments dels anys setanta ha publicat més de seixanta llibres de narrativa, poesia, teatre, memòries, novel·la i assaig. Ha estat traduït a l´anglès, el castellà, el francès i el romanès.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid