Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Presentació de l'ANC a Crespià

L'alcalde del municipi, de CiU, ha demanat que s'impulsi l'ANC perquè és el poble, no els polítics, qui plantaran cara a Espanya

26/02/2012 Política
Mig centenar de persones ha assistit aquest diumenge a la presentació de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) a Crespià en el marc de la Fira de Mel que se celebra en aquest municipi del Pla de l'Estany.

A l'acte hi han intervingut Carles Castellanos, membre del Consell Permanent de l'ANC; Dolors Marín, membre del Secretariat Nacional de l’ANC de Barcelona; Joan Ventura, membre del Secretariat i autor del llibre El darrer viatge de Quico Sabater; Xavier Quer, alcalde de Crespià; i Joan Llorens, representant de l’ANC a Crespià.

Quer (CiU) ha insistit a remarcar als assistents que és el poble qui ha de decidir i plantar cara a Espanya, que els polítics no ho faran. Quer ha afirmat fins i tot que CiU i el PSC tampoc plantaran cara, sinó que s’hi apuntaran quan no hi hagi més remei perquè, ha expilcat, tots els canvis socials i polítics que s’han produït al llarg de la història s'han desenvolupat gràcies a la força del poble, mentre que els polítics han vingut després.

L'acte, presentat per Dolors Marín, ha estat envoltat d’una emoció especial a causa de la vinculació important que tenen tots els ponents amb el poble. Tant els conferenciants com els assistents que han intervingut en el debat han remarcat la importància de la constitució de l’ANC per anar més enllà dels partits polítics, els quals "tenen moltes dificultats per avançar cap a la independència a causa dels interessos, les estructures o les ideologies de la política espanyola en què es troben immergits".
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid