Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Internacional
Gerry Adams, detingut per una acció mortal de 1972

La detenció de Gerry Adams per un acció mortal de 1972 ha suposat un trasbals informatiu en relació a Irlanda del Nord. El líder del Sinn Féin podria seguir el mateix camí que el d'Arnaldo Otegi

30/04/2014 Internacional

Gerry Adams, el líder republicà irlandès del Sinn Féin ha estat detingut avui per la policia dels territoris ocupats del nord d'Irlanda.

Adams està acusat i relacionat amb l'execució i segrest de Jean McConville el 1972, una dona irlandesa de trenta-set anys que estava assenyalada per haver espiat pe als serveis britànics.

El mes passat, Adams, de 65 anys, va declarar-se disposat a reunir-se amb la Policia nord-irlandesa (PSNI) per tractar una mort de fa 40 anys atribuïda a l'Exèrcit Republicà Irlandès (IRA), malgrat que el grup armat va desmetir la seva implicació en aquest cas.

El líder nacionalista va qualificar llavors d '"especulacions" les informacions que van aparèixer en els mitjans de comunicació que asseguraven que la PSNI tenia previst entrevistar-sobre un assumpte que va commocionar Irlanda del Nord durant el passat conflicte.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid