Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
XARXES SOCIALS
El fiscal general de l'Estat vigila les xarxes socials

La "Defensora del Pueblo" demana al fiscal general de l'Estat que analitzi un escrit del Facebook d'un veí de Calafell per si pot constituir un delicte. El ministeri fiscal ha començat les seves investigacions rastrejant antics comentaris del sospitós a les xarxes socials.

26/04/2014 Drets i Llibertats

La “Defensora del Pueblo”, Soledad Becerril, ha demanat al fiscal general de l' Estat, Eduardo Torres-Dulce, que estudiï si unes opinions que va emetre el veí de Calafell Carles Mañé a través de les xarxes socials són constitutives de delicte. El veí va escriure al seu Facebook, després d'un accident d'helicòpter en què van morir quatre militars espanyols del Servei Aeri de Rescat (SAR):  "Últimes notícies, un helicòpter menys i quatre salvapàtries pistolers menys per conquerir Catalunya".

Per la "Defensora del Pueblo"  les paraules  del veí de Calafell són "manifestacions injurioses que danyen l'honor dels morts en acte de servei i menyspreen el dolor de les famílies" i l'escrit s'ha posat en coneixement del fiscal general de l'Estat perquè determini si la publicació d'aquestes manifestacions són constitutives de delicte. Soledad Becerril espera la contestació del ministeri Fiscal, que ha començat les seves investigacions rastrejant antics comentaris de Carles Mañé a les xarxes socials.

Un altre escrit de Mañé que també s'ha fet arribar a la Fiscalia General de l'Estat és un en el qual aprofitant una imatge dels taüts dels soldats morts a l'accident del Yak -42  escrivia "desfilada de les forces armades espanyoles el Dia de la Hispanitat, antigament dia de la raça. Amb la crisi no porten tancs, ara porten caixes de fusta".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid