Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"Facebook" tanca la plana de la Plataforma per la Llengua

L'entitat ha obert una nova pàgina i ha endegat una campanya per recuperar els prop de 10.000 contactes que rebien informació de Plataforma per la Llengua a través d'aquesta xarxa social i que s'han perdut. "Et necessitem! Ajuda'ns a recompondre la nostra comunitat! Adhereix-t'hi a: http://urlcut.com/1xfnl." és la crida de l'entitat per mantenir la visualització de la nova pàgina.
La xarxa social Facebook va tancar la setmana passada l'usuari que la Plataforma per la Llengua portava utilitzant des de fa gairebé dos anys, i també algunes planes corresponents a grups o campanyes que s'havien creat recentment. Facebook no ha donat cap explicació d'aquest fet.

01/10/2010 19:40 Llengua
La Plataforma per la Llengua s'ha posat en contacte amb la direcció de Facebook, sense obtenir cap resposta. Per aquest motiu, lamentea aquest fet incomprensible i també la manca de resposta de Facebook davant les peticions del perquè d'aquest tancament "injustificat." El tancament ha suposat que la Plataforma per la Llengua ha perdut prop de 10.000 contactes que s'havien anat adherint durant aquest temps a la comunitat i que rebien regularment informació sobre l'entitat. 
 
De moment, la Plataforma per la Llengua ha creat una nova pàgina a la xarxa Facebook i ha endegat una campanya a través d'aquesta xarxa i també d'altres com ara Twitter amb l'objectiu amb l'objectiu d'intentar recompondre la comunitat virtual de l'entitat i de recuperar tots els contactes perduts. L'enllaç de la pàgina és: http://urlcut.com/1xfnl.

La Plataforma per la Llengua considera que el gran volum d'usuaris que utilitzen les diferents xarxes socials les fan una eina bàsica per estendre l'ús del català de manera transversal en tots els àmbits de la societat i arreu del territori de parla catalana.

També Xarxa Independentista

A més del perfil de la Plataforma per la Llengua, Facebook ha clausurat també el compte de Xarxa Independentista, que comptava ja amb 5.000 seguidors. La plataforma social ha decidit inhabilitar el perfil de la Xarxa Independentista per raons també desconegudes. Atesa l'allau de censures que hi ha hagut en els darreres temps de comptes independentistes, Xarxa Independentista  parla d'una possible batuda de webs catalanistes similars a la soferta per l'Aplec d'Arenys de Munt fa pocs dies o la Plataforma per la Llengua.

Segon Xarxa Independentista, les casualitats comencen a ser nombroses i podrien donar-se a conèixer més casos en els propers dies. Com la Plataforma per la Llengua, Xarxa Independentista ja ha obert un nou compte.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid