Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESPANYOLISME
L’unionisme fa escarni dels morts independentistes

La pàgina web ultradretana “Dolça Catalunya” fa befa de l’esquela de Joan Armengol i Valls perquè hi surt una estelada tal com ja havia fet anteriorment la pàgina del facebook “Bizarradas Separatas”

11/04/2014 Política
Els últims mesos estan sortint a Catalunya diverses webs unionistes. Una de les més recents i opaques  ha estat la web ultradretana “Dolça Catalunya” de la qual gairebé ningú sap qui o què hi ha al darrere. Aquesta web avui ha publicat un article on ridiculitza una esquela on hi ha una estelada amb la frase “Hasta que la muerte nos separe. Frikisme indepe en las esquelas”. L’article comença amb la frase “Pobre hombre...que cruz para los familiares” i després de diverses frases insultants acaba “Estética friki, ni una mísera oración, ni un recuerdo trascendente. Pura propaganda política. ¿Se imaginan morir así? Está claro que el nacionalismo no salva.”

Aquest tipus d’escarni a les esqueles de morts independentistes ja s’havia fet anteriorment a la pàgina del facebook “Bizarradas Separatas” (la identitat de la persona que ha creat aquesta pàgina ultradretana va ser descoberta per llibertat.cat a l’article “Perfils falsos a les xarxes socials”). En aquella ocasió al costat de l’esquela l'administrador de la pàgina va comentar “Que muera un bizarro separata bueno, malo no es. pero siempre pensaba que algun dia dejarian hacer el friki, pero lo hacen hasta despues de muertos, no entiendo como exigen respeto a los demas, cuando ni siquiera se respetan a si mismos y se hacen "la esquelada"”.

Curiosament en aquestes pàgines web també es troben cites necrològiques en record a difunts d'ideologia ultradretana (que en teoria no són cap befa ni escarni),  un exemple d’aquests comentaris el trobem a  la pàgina del facebook de “Dolça Catalunya” on a  l’enllaç de l’article  “La multitud abarrota el puerto de Barcelona por la libertad” (dedicat a l’arribada al port de Barcelona d'ex-combatents de la División Azul que havien estat allibertats per l'URSS)  un dels seguidors de la pàgina escriu: “Efectivamente. Un familiar mío estaba allí. Y como sería el nivel de emoción de la multitud, que la pobre tuvo un ataque al corazón y falleció allí mismo, entre los vítores que la inmensa multitud daba a los combatientes. Parece sacado de una película, pero es totalmente real.” Cal aclarir que no tots els articles de la web “Dolça Catalunya” són necrologies,  també n’hi ha de dedicats al moviment unionista “Societat Civil Catalana il·lusiona: 1.500 adhesions en 2 dies” o a la “cacera” d’estelades “Cau el pal i vola la cubana de Fornells, avergonyits del ridícul nacionalista al Congrés.”.

Segons la revista “interviu” i el diari "La Vanguardia" hi ha un a partida de 10 milions d’euros del CNI (Centro Nacional de Inteligencia) destinada  a finançar aquests tipus de webs espanyolistes i altres mitjans de comunicació unionistes però és possible que rebin fons addicionals per altres canals ja que  ahir alguns  diaris van informar del finançament irregular (amb diners provinents de la corrupció) del partit ultradretà Alternativa Española (AES). La font d’aquesta informació és el sumari del “cas dels EREs d’Andalusia” on es revela que el partit Alternativa Española va estar finançat amb els diners provinents dels EREs que en teoria havien d'anar destinats als aturats.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid