Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
EUSKAL HERRIA
Una carrossa de carnaval a l’Audiència Nacional

La Guàrdia Civil ha posat en coneixement de la Fiscalia de l'Audiència Nacional els fets ocorreguts dissabte passat a la localitat navarresa de Berriozar, en la qual, durant una desfilada de carnaval, una de les carrosses estava ocupada per quatre joves que parodiaven ETA.

04/03/2014 Internacional
Els fets van ser donats a conèixer públicament ahir per UPN (Unión del Pueblo Navarro), que en un comunicat va denunciar que quatre joves, pertanyents a l'associació juvenil Berriozarko Gazte Asanblada, van desfilar “encaputxats, amb armes i amb un cartell a la carrossa on es podia llegir: Cholín diu que no lliurarem les armes”.

Per UPN aquests joves van utilitzar el carnaval de Berriozar per “humiliar les víctimes del terrorisme d'ETA”. La Guàrdia Civil ha posat els fets en coneixement de la Fiscalia perquè es determini si aquesta actuació pot suposar un delicte d'enaltiment del terrorisme.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid