Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
La majoria de representants dels partits de Cerdanyola amb el "Signa un Vot" de l’ANC

Diversos partits polítics de Cerdanyola del Vallès s'han implicat i animen a la població a participar en la campanya de recollida que Cerdanyola per la Independència. El 22 i 23 de Març es realitzarà una nova recollida de caràcter nacional

16/03/2014 Política

Els propers dies 22 i 23 de Març, Cerdanyola per la independència (CxI), el nucli de l'­ANC d'aquesta ciutat, organitza la recollida nacional de signatures del projecte "Signa un Vot" promoguda per l’ANC i l’AMI, i l'Associació de Municipis per la Independència.

El projecte "Signa un vot per la Independència" és un dels 5 projectes estratègics de l’ANC de cara a aquest 2014, amb l’objectiu d’empenyer el país cap a la celebració de la consulta del dia 9 de Novembre.

Amb aquesta campanya s'emplaçarà la població perquè "exerceixin el dret a petició per demanar al Parlament de Catalunya que porti a terme la consulta i, en cas de no ser acceptada o no en siguin reconeguts els resultats, dotar els nostres representants polítics d’un mandat democràtic del poble de Catalunya que possibiliti la constitució d’un Estat Independent per majoria de càrrecs electes escollits democràticament."

Èxit de la primera recollida a nivell nacional

Després de l’èxit de la primera recollida nacional que va tenir lloc els dies 11 i 12 de Gener, on es van recollir més de 250.000 signatures en un sol cap de setmana, i on el Vallès Occidental en va tenir un paper molt destacat, l’ANC organitza una segona recollida.

Aquesta vegada, segons han destacat els organitzadors, es compta amb el suport de les institucions, vehiculades a traves de l’AMI, Associació de Municipis per la Independència, de la qual Cerdanyola del Vallès en forma part com a municipi.

Suport de la majoria política de la ciutat

Avui dissabte representants de diversos partits de la ciutat han exercit el seu dret a petició en un dels punts de recollida que el nucli de l'ANC de Cerdanyola organitza periòdicament. En aquest acte, els representats dels partits han animat a la població de Cerdanyola a exercir el seu dret a petició i han remarcat la rigorositat i absoluta legalitat del procediment a més del seu impacte com a mobilitzador de la societat i com a mecanisme d’empenta a les institucions.

En concret l’acte ha comptat amb l’assistència d’en Sergio Rodriguez de Compromís per Cerdanyola, en Alfons Escoda de CDC, na Helena Solà d’ERC, en Guillem Ortega de SI, en Roger Jorro de la CUP, en Jordi Mena de Nova Esquerra Catalana i en Francesc Rodríguez dels Verds.

A l'acte també s'ha anunciat que durant el cap de setmana del 22 i 23 de Març disposarà de fins a tres punts de recollida de vots a diferents punts de la ciutat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid