Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vuit partits han signat avui el Pacte de Cerdanyola per impulsar la consulta sobiranista i el vot positiu

Cerdanyola recull el testimoni de Vic i duu la flama sobiranista fins al cor de l’àrea metropolitana

Fins a 8 partits polítics de Cerdanyola del Vallès han signat aquest divendres el Pacte de Cerdanyola, pel qual es comprometen, juntament amb la societat civil i el teixit associatiu del país, a ‘fer posible el dret a decidir’ i a ‘aconseguir el màxim recolzament afirmatiu per l’alliberament nacional’.  En una iniciativa que recull l’esperit del Compromís de Vic, signat el 9 d’abril,  la Candidatura d’Unitat Popular, Convergència Democràtica de Catalunya, Compromís per Cerdanyola, Esquerra Republicana de Catalunya, Esquerra Unida i Alternativa, Iniciativa per Catalunya Verds, Solidaritat Catalana per la Independència i Unió Democràtica de Catalunya han subscrit un acord que recorda que la vila vallesana ‘ha estat capdavantera en la defensa dels drets dels ciutadans del nostre país’.

Durant l’acte, Josep Maria Riera, escriptor i editor local, ha insistit que ‘la utopia és ara a tocar de les mans’, i ha volgut recordar que el ‘nou Estat tindrà moltes llengües i orígens, sense oblidar-nos del català’.

La presentació ha comptat amb la presència de Laura Benseny (Candidatura d’Unitat Popular), Alfons Escoda (en representació de Convergència i Unió), Sergio Rodríguez (Compromís per Cerdanyola), Daniel Mallèn (Esquerra Republicana de Catalunya),         Jordi Miró (representant Iniciativa per Catalunya Verds i Esquerra Unida i Alternativa) i Josep Maria Trias (Solidaritat Catalana per la Independència), que han valorat breument el document i l’han signat. Posteriorment, el Pacte de Cerdanyola, ja signat, ha estat dut a l’Ajuntament, on s’ha presentat per ser aprobat en ple municipal.

Des de Cerdanyola per la Independència (CxI)- Assemblea Territorial de l’Assemblea Nacional Catalana a Cerdanyola del Vallès volem destacar que veiem molt positiu que la vila, amb característiques sòcio-demogràfiques molt diferents a les de la capital d’Osona, hagi estat el primer municipi de tot el país a recollir-ne el testimoni i confiem que el consens cap a l’Estat Propi es mantingui i s’eixampli, amb aquest objectiu últim com a fita.

Comissió de Comunicació

Cerdanyola per la Independència

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid