Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
8 de Març
Cinefòrum a Olot per reivindicar el 8 de Març

Es projectarà la pel·lícula "North Country" (En terra d'homes), una ficció inspirada en un cas real i pioner de denúncia de la discriminació sexual

04/03/2014 Gènere

La CUP Garrotxa, Arran, la CNT d'Olot i GREDA han organitzat un Cinefòrum per commemorar el Dia de la dona treballadora, al local de la CNT Olot (Plaça Cinema Colon, 4). Aquest cinefòrum es realitzarà el pròxim divendres 7 de març.

A les 19h del vespre es projectarà la pel·lícula "North Country" (En terra d'homes). Una ficció inspirada en un cas real i pioner de denúncia de la discriminació sexual.  Després, a les 20,30h es realitzarà un debat i tertúlia, en què es conversarà sobre els tipus de violències de gènere que apareixen en el film: estructural, psicològica, física, etc. per tal de reflexionar sobre les injustícies que pateixen les dones en el món laboral.

La pel·lícula "North Country" és la història d'una mare soltera que torna al seu poble natal i que per sortir endavant busca feina a les mines de ferro, un feu masculí. La desconfiança i els prejudicis aviat afloren a la superfície i, després de patir diversos assetjaments, la protagonista decideix acudir a la justícia.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid