Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP convoca a mobilitzar-se amb motiu del Dia de la Dona Treballadora

La CUP de Girona, amb el suport de Reagrupament, ha fet avui una crida a la ciutadania gironina perquè participi ens els actes emmarcats en el Dia Internacional de la Dona Treballadora.

Anna Pujolàs, número dos de la candidatura, ha dit que "hi ha motius per sortir al carrer", ja que "l'actual context de crisi econòmica, caracteritzat per un procés de retallades socials i laborals sense precedents, està perjudicant especialment la condició sociolaboral de la dona".

08/03/2011 10:43 Gènere

Amb motiu de la diada, la CUP realitzarà a partir de les 6 de la tarda una parada al Pont de Pedra, en què es repartiran manifestos i punts de llibre. Igualment, la formació fa una crida a participar en la concentració que es durà a terme a partir de 2/4 de 8 a la plaça del Vi, així com a la resta d'actes que s'han programat a la ciutat durant els pròxims dies.

Finalment, la CUP ha volgut assenyalar una efemèride simbòlica, i ha reivindicat el 140è aniversari de l'aixecament popular de la Comuna de París, en què les dones van jugar un paper destacat. Anna Pujolàs ha expressat que "l'exemple d'aquelles lluitadores ens ha de donar força, en un moment en què les reivindicacions en defensa dels drets i dignitat de la dona treballadora son més vigents que mai".

De la seva banda, l'alcaldable, Jordi Navarro, considera cabdal "explicar que les dones, pel sol fet de ser-ho, pateixen de forma més crua els efectes d'una crisi econòmica que encara perjudica més la seva condició sociolaboral és una tasca que no podem deixar de fer". En un escrit al seu bloc, considera que "situacions que no podem deixar de denunciar: amb valentia i, sobretot, no només el 8 de març".

Per saber-ne més:

El 8 de març i tot l'any, dona lluita pels teus drets

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid