Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBERAMENT NACIONAL
"Europe, we will vote!" lema de la manifestació d’avui a Brussel·les

Avui a Brussel·les  sota el lema "Europe, we will vote!" es farà una manifestació en defensa del Dret d’Autodeterminació dels Pobles

30/03/2014 Política
La manifestació  (que acabarà amb un mosaic fet amb guants), organitzada per l'International Commission of European Citizens (ICEC) compta amb el suport de nombroses entitats i organitzacions dels Països Catalans. Segons la portaveu de l'ICEC, Anna Arqué, avui "comunicarem a Brussel·les que els Catalans, ciutadans i representants polítics amb majoria per fer el referèndum, no farem ni un pas enrere! el 9 de Novembre els Catalans votarem en referèndum sobre la independència de Catalunya i justament abans les eleccions Europees us interpel·lem perquè Europa ha de ser garant, si vol continuar essent un referent mundial, que l’exercici dels Drets Universals com el de l’Autodeterminació no siguin vulnerats i es puguin exercir lliurement gràcies a les majories que els pobles, com és el cas de Catalunya, consoliden democràticament".

A la pàgina web de l’ICEC (des d’on es vol recollir un milió de signatures a favor del Dret d’Autodeterminació dels Pobles) s’informa que “La Comissió Internacional de Ciutadans Europeus (ICEC) ha estat creada per reunir totes les organitzacions, institucions i individus que comparteixen la visió d’una Europa que és democràtica, tant en la teoria com en la pràctica. Els moviments socials d’Escòcia, Catalunya, Flandes i Euskal Herria juntament amb representants socials d’altres nacions Europees i Estats membres, utilitzaran l’ICEC com a punt focal, un lloc de trobada i fòrum on les teories acadèmiques i polítiques sobre la Democràcia, Europa i els Drets Universals, poden ser discutides i difoses entre els diferents actors internacionals.” i que “La Comissió està integrada per membres d’organitzacions socials, partits polítics i xarxes acadèmiques, i ho fan a títol personal, encara que són moltes les organitzacions que expressen obertament el seu suport. L’accés a l’ICEC no és limitat a cap àmbit i és expressament obert al públic en general, encara que no es pertanyi a cap altra organització.”.

Valora
Vídeos
30 m 2014bur icec Quim Arrufat, CUP-AE Diputat Parlament de Catalunya


Anna Arque catalonia2


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid