Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESPANYA
Sis membres de la Comissió de Verificació Internacional (CIV) han estat citats a declarar

El jutge de l'Audiència Nacional Ismael Moreno ha citat per demà diumenge a les 10.00 del matí els sis membres de la Comissió de Verificació Internacional (CIV) perquè identifiquin els membres d'ETA amb els que s'han reunit els últims mesos per negociar la inutilització d'una quantitat determinada d'armes i explosius.El "Colectivo de vicitmas del terrorismo del País Vasco" va so·licitar ahir que es cités a declarar els membres de la CIV.

22/02/2014 Internacional
La fiscalia de l'Audència Nacional veu justificada la petició perquè els verificadors informin sobre la identitat dels membres d'ETA amb els que es van reunir i el lloc de la trobada, així com les dades que tinguin per a localitzar-los. Els membres de la CIV (Comissió Internacional de Verificació), que integren Ram Manikkalingam (Sri Lanka) , Ronnie Kasrils (Sud-àfrica), Chris Maccabe (Regne Unit) , Satish Nambiar ( Índia ) , Fleur Ravensbergen (Països Baixos) i Aracelly Santana (Equador) tenien previst abandonar Euskadi des del aeroport de Bilbao però l'ordre judicial els ha fet perdre l'avió amb destí a París que estaven a punt s'agafar.

 Covite (Colectivo de vicitmas del terrorismo del País Vasco) va so·licitar ahir que es cités a declarar els membres de la CIV després que es divulgués un vídeo en què es veu a dos dels membres d'ETA encaputxats com presenten armes i munició a Manikkalingam ia un altre verificador, Ronnie Kasrils, abans de posar-les fora d'ús. El vídeo va ser gravat el passat mes de gener en un lloc no identificat, com es destacava al començament de l'enregistrament. Les imatges van ser emeses minuts després que la CIV anunciés a Bilbao que ETA havia deixat "fora d'ús operatiu" una part del seu armament.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid