Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unitat Popular
Nou "Ple Alternatiu de Badalona" a la Plaça de la Vila

Es parlarà d'educació, violència de gènere, pressupostos i del judici per incitació a l'odi i racisme de Xavier García Albiol, alcalde de Badalona

25/11/2013 Política
l?Àgora Ciutadana de Badalona l?Àgora Ciutadana de Badalona

Demà a partir de les 19h. Coincidint amb el ple municipal de l’ajuntament, com cada últim dimarts de mes, l’Àgora Ciutadana de Badalona, i les entitats que aglutina, realitzaran un Ple Alternatiu a la Plaça de la Vila.

El Ple Alternatiu parlarà de La violència de gènere amb motiu del dia internacional, on s'exposarà la manca de serveis a Badalona i la política municipal referent a aquest tema, d'Educació on s'explicarà per què "no interessa invertir en l'educació pública i com s'estan organitzen els professionals del sector", de pressupostos antisocials on s'informarà de les mobilitzacions per aturar-los del dia 24 de novembre i 4 de desembre.

També es parlarà del judici del passat dia 20 de novembre a l'alcalde Xavier García Albiol per incitació a l'odi i racisme.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid