Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
AUTOGESTIÓ
La plataforma Can Sanpere 100% públic es mobilitza

La plataforma Can Sanpere 100% públic de Premià de Mar convoca una manifestació pel proper diumenge 16 de febrer

13/02/2014 Harmonies de lluita
Fa més de 10 mesos que la ciutadania va ocupar la fàbrica abandonada de Can Sanpere com a protesta contra l’especulació i en defensa d’una zona verda i un espai públic pel poble de Permià de Mar. Durant aquest temps, ha sorgit també un Centre Social Autogestionat que ha implicat diverses persones i col·lectius per tal de dinamitzar la vila des de l’oci, la cultura o la implicació social.

D’entre les  diverses activitats que s’hi ha dut a terme, el Centre Social Autogestionat ha acollit des de la festa de Castanyada, fins a una panera de comerç local amb més de 50 comerços participant, passant pe l’armari solidari com a punt d’intercanvi i demanda de roba en bon estat, la presentació del documental Ciutat Morta, sobre elcas4F, o les jornades escolars amb activitats infantils i espais de xerrada i debat per als pares i mestres sobre laLOMQE.

Per poder seguir fent aquestes activitats i preservar aquest patrimoni industrial la plataforma Can Sanpere 100% públic de Premià de Mar convoca una manifestació pel proper diumenge 16 de febrer a les 12h a l’antiga fàbrica Can Sanpere (C/ Sant Cristòfol 41, Premià de Mar).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid