Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Premià de Mar crearà una nova candidatura amb Revolta Global

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Premià de Mar ha fet públic aquest dimarts que concorrerà a les eleccions municipals amb Revolta Globa-Esquerra Anticapitalista (RG-EA), de manera que renuncia a presentar llista en solitari.

Les dues formacions però, tampoc es presentaran en coalició, sinó que formaran una candidatura nova que respongui a la crida "Impulsem una candidatura alternativa a Premià de Mar".

05/10/2010 23:55 Política

Segons expliquen en un comunicat signat conjuntament, aquesta decisió arriba després d'"un debat conjunt a escala local" que coincideix "amb experiències compartides" en el marc de les Trobades Altenatives del Baix Maresme, les lluites en defensa del territori ("Preservem el Maresme") o els preparatius de la vaga general del passat 29-S.

En aquest sentit, les organitzacions locals de la CUP i RG-EA, han acordat conjuntament renunciar a presentar llistes sota les seves sigles i denominacions a les eleccions municipals de l'any 2011 en l'àmbit de Premià de Mar, fet que per les dues organitzacions significa "un pas endavant" que vol impulsar un procés obert a Premià. Un procés que segons expliquen ha de culminar amb la presentació d'una nova candidatura a les eleccions municipals que se celebraran el maig de l'any que ve.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid