Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Xerrada
Arcadi Oliveres deixa petit el centre cívic de Premià de Mar

L'Assemblea de Joves de Premià ha qualificat d'"èxit inesperat" la xerrada

13/02/2012 Economia
Més d'un centenar de persones van assistir a la xerrada que l'economista i president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres, va pronunciar el 3 de febrer a Premià de Mar. La Sala d'Actes del Centre Cívic va quedar petita per acollir la xerrada que havia organitzat l'Assemblea de Joves de Premià, que ha qualificat d'"èxit inesperat" l'acte.

Oliveres va denunciar els abusos del capitalisme d'abast internacional tot assenyalant els culpables de la crisi que encara avui estem pagant. L'economista anticapitalista va cloure la xerrada donant algunes idees sobre com traslladar la lluita al pla més quotidià i va desmentir els mites socials i econòmics que durant aquest període crític han ressorgit, com és el cas del discurs racista liderat per PxC.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid