Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat
La CUP denuncia la manipulació de les llistes d'espera a Reus

La formació assegura que continuarà denunciant aquesta situació als consells d'administració del Grup Salut d'INNOVA i SAGESSA, així com al carrer.

13/02/2014 Salut
Oriol Grau Oriol Grau

La CUP ha difós un vídeo, produït per SICOM i que ha comptat amb la col·laboració de l'actor tarragoní Oriol Grau, amb el que pretén denunciar la manipulació les llistes d'espera dels centres sanitaris, així com informar als usuaris i usuàries dels seus drets.

En aquest es denuncia, com va fer des de la CUP fa unes setmanes, la triple llista d'espera de l'Hospital Sant Joan de Reus. Una cua inacabable per als usuaris i usuàries de la sanitat pública, un termini d'un mes per als clients de les mútues i un termini de menys d'un mes si la pacient paga l'operació de la seva butxaca. Una situació de discriminació i classisme, que continuarà denunciant als consells d'administració del Grup Salut d'INNOVA a SAGESSA i al carrer.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid