Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat
Presentació de la campanya sobre les llistes d'espera a l'Hospital de la Vall d'Hebron

Convoca la Coordinació SAP Muntanya (Plataforma pel Dret a la Salut) el proper dijous a les 10.30h

25/02/2014 Salut
En defensa de la sanitat pública En defensa de la sanitat pública

Associacions veïnals i entitats de la SAP Muntanya, usuàries de la zona comunitària de l’Hospital de la Vall d’Hebron i treballadores de l’hospital engeguen una campanya de detecció, denúncia i reclamacions de pacients amb problemes de llistes d’espera.

A l'igual que ja s’està fent a altres hospitals de Catalunya (Tarragona, Can Ruti, Bellvitge, Terrassa, etc.) els usuaris de l’hospital de la Vall d’Hebron dels districtes de Nou Barris i Sant Andreu consderen que és necessària una campanya d’informació, detecció de problemes i denúncia/reclamació, per ajudar a resoldre els problemes de llistes d’espera de tot tipus: quirúrgiques, de proves diagnòstiques, de visita als especialistes i d’altres, que té l'hospital.

També consideren que les llistes d’espera degraden la qualitat del Sistema Sanitari Públic que defensen i són l’excusa i el camí per derivar pacients al negoci dels centres privats, camí detectat almenys per dos vies: "professionals corruptes que enganyen els usuaris i els tracten cobrant -molts cops en el mateix hospital- o quan el mateix centre deriva al pacient amb llista a centres privats (negoci) a càrrec del conveni amb el CatSalut (amb tots els inconvenients que això comporta)".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid