Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Docents en lluita
Setmana verda a les Illes, "per dignitat i solidaritat a tots els centres educatius"

la primera resposta “davant els nous expedients injustos i davant les coaccions perquè no es duguin camisetes verdes als centres”

27/01/2014

Del 27 al 31 de gener, l'Assemblea de Docents de les Illes ha convocat una “setmana verda” a tots els centres educatius de les Illes Balears. Els docents fan una crida a tota la comunitat educativa perquè la protesta es converteixi en un símbol de “dignitat i solidaritat”.

Els docents asseguren que aquesta mesura reivindicativa és la primera resposta “davant els nous expedients injustos i davant les coaccions perquè no es duguin camisetes verdes als centres”. Amb tot, segon afirmen, el principal objectiu és “defensar la dignitat de la comunitat educativa i demostrar que la solidaritat segueix més viva i vigent que mai”.

Al marge de l'Assemblea, els diferents col·lectius educatius animen a tothom a lluir les camises verdes, així com altres peces de vestir. També reclamen que es decori el centre de verd. Els docents, que volen demostrar que el Govern Bauzá “no ens farà viure amb por”, asseguren que durant la darrera setmana s'ha demostrat que la Conselleria d'Educació “actua amb l'única intenció de generar incertesa i confusió”.

L'Assemblea adverteix que la lluita del col·lectiu docent “de cada vegada es fa més forta” i que continuaran defensant la dignitat d'una “educació de qualitat”. També defensaran els docents que pateixen “la repressió d'un govern arbitrari”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid