Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llei de símbols
L'Assemblea de Docents i sindicats preparan mobilitzacions contra la Llei de símbols

La resposta dels docents al nou expedient aquesta vegada no serà una nova vaga com la del passat 7 gener sinó una setmana de marea verda a tots els centres educatius

25/01/2014 Educació

L'Assemblea de Docents preparan noves mobilitzacions contra la Llei de símbols, segons informa dBalears. No es tractarà d'una nova vaga però sí d'una anomenada "Setmana Verda" com a resposta al nou expedient a Jaume March de l'IES de Marratxí.

Una de les moltes accions seria com l'Art quadribarrat contra la Llei de Símbols, això és el que deuen haver pensat els autors dels grafits que engalanen l'exterior de l'IES Josep Maria Quadrado de Ciutadella. Es tracta d'un fotomuntatge reivinidicatiu contra la Llei i que vol fer volar la imaginació a tots aquells detractors de la nova legislació.

Un Mickey Mouse amb estelada, un infant que va amb un tricicle amb un globus i és multat per dur la quadribarrada i un ruc català apuntat per un militar per dur les quatre barres, són algunes de les escenes reivindicatives que es poden veure a la façana del centre.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid