Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Avortament
Mobilitzacions a Badalona contra la nova llei de l’avortament
28/01/2014 Gènere

Coincidint amb el Ple Municipal de Badalona, la Plataforma pel Dret a l’Avortament Lliure i Gratuït ha convocat, a les 17.30 hores, a la Plaça de la Vila, una acció reivindicativa que porta com a lema “El meu cos, la meva decisió. Avortament lliure i gratuït”, amb l’objectiu de protestar contra la nova llei de l’avortament que vol aprovar el Partit Popular, ja que "representa un atac al dret de les dones a decidir sobre el propi cos i suposa un retrocés de més 80 anys".

La Plataforma considera que aquesta llei respon a plantejaments ideològics del PP, a Badalona representat per l’alcalde Xavier García Albiol, que amb pocs anys està desplegant tota una bateria d’atacs als drets socials més fonamentals.

La Plataforma pel Dret a l'Avortament Lliure i Gratuït, que està formada per diverses organitzacions de Badalona, també intervindrà en el ple municipal a través d’una moció que han presentat conjuntament ICV i PSC en nom de la Plataforma.

Paral·lelament, una representant de la Plataforma intervindrà en el Ple Alternatiu de Badalona, que es celebra l’últim dimarts de cada mes coincidint amb el ple de l’ajuntament a la Plaça de la Vila, on es llegirà un manifest.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid