Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament
L'STEI a la Conselleria d’Educació balear: "tornarem a tenir un inici de trimestre anormal"

Davant l'immobilisme de la Conselleria anuncien una nova jornada de lluita el proper dia 7 de gener, emmarcada en el context de la vaga indefinida d’educació. Exigeixen la retirada de l’expedient del director IES Marratxí i del TIL

03/01/2014 Educació

Ahir el sindicat STEI-Intersindical va registrar ahir un escrit a la conselleria d’educació, cultura i universitats, dirigit a la consellera Juana M. Camps, per recordar-li que encara han de convocar a una reunió prèvia a l’inici de la vaga per intentar arribar a un acord amb els representants del professorat, amb el temes proposats a la plataforma reivindicativa.

A l'escrit del l'STEI es recorda que hi ha convocada una nova jornada de lluita el proper dia 7 de gener, emmarcada en el context de la vaga indefinida d’educació convocada pels sindicats STEI i FE CCOO per tot l’any.

El sindicat ha recordat que la conselleria encara no ha convocat un reunió per intentar aturar la vaga de dia 7 de gener a l’educació i que "No fa res perquè aquest segon trimestre comenci acadèmicament normal." Tal i com exposa l'escrit del sindicat, dels temes a negociar "encara no s’ha arribat a cap acord. El conflicte educatiu continua obert i, a més a més, ha augmentat la tensió amb un nou expedient a un director de Mallorca."

Per això anuncien que "tornarem a tenir un inici de trimestre anormal. Continua l’immobilisme de la conselleria d’educació i la seva incapacitat per negociadora per solucionar el conflicte educatiu iniciat el mes de setembre i que encara no s’ha resolt."

Reivindicacions sobre la taula

Des de l’STEI Intersindical han exigit una reunió amb caràcter d’urgència del comitè de vaga d’ensenyament públic i de l’ensenyament privat-concertat per negociar els temes que han fet necessària aquesta nova jornada de lluita a l’ensenyament i que consten al full enregistrat en el moment que es va convocar la vaga indefinida per a tot el curs 2013-2014 (que implica la Retirada d’expedients, plantilles professorat suficients per atendre necessitats alumnes, beques i ajudes de menjador, transport escolar, programes de suport, retirada o voluntarietat aplicació del TIL, cobrir le substitucions de professors per baixes, permisos, pagament de l’estiu als interins). Així com la continuació de la negociació que es va interrompre dia 17 d’octubre.

El sindicat també exigeix la retirada de l’expedient del director IES Marratxí, el senyor Jaume March. I la presència del President del govern i de la  Consellera d’Educació, Cultura i Universitats a la mesa negociadora amb els comitès de vaga. En aquest sentit també reclamen el lliurament "una vegada més i per escrit" de les actes de les reunions negociadores amb els comitès de vaga realitzades entre dia 24 de setembre i dia 17 d’octubre, i que es faci abans de l’inici de la propera mesa negociadora.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid