Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga indefinida
L'STEI crida a la comunitat educativa per preparar la mobilització del 13-S

La trobada se celebrarà el dia 10 de setembre de 2013 a la UIB a la Sala de Juntes de l’Edifici Ramon Llull a les 17.30 h.

05/09/2013 Educació

L’STEI intersindical ha convocat una reunió preparatòria de la mobilització popular de la comunitat educativa i de la societat civil per una educació de qualitat, inclusiva i en català. La trobada se celebrarà el dia 10 de setembre de 2013 a la UIB a la Sala de Juntes de l’Edifici Ramon Llull a les 17.30 h.

L'ordre del dia inclourà una anàlisi de l’inici del curs escolar, i la proposta de mobilització, conjunta i unitària amb la resta d'agents del món educatiu.

El sindicat ha convocat a la comunitat educativa, sindicats d’educació, cooperatives d’ensenyament, Universitat de les Illes Balears, associació de directors d’infantil, de primària i de secundària, FAPA, COAPA, l’OCB, Assemblea de Mestres i professors en català, Plataforma Crida, Front Comú, Plataforma per l’escola pública de Manacor, Assemblea de docents, personalitats de reconegut prestigi, partits polítics, sindicats de docents, d’alumnes. També assenyala que es posaran en contacte amb la resta de les illes per concretar les accions que s'hi desenvoluparan.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid